2008. július 25., péntek

Napos, barackos

Voltam a Balatonon gyerekek. Az idő elcseszettül szar volt, egyszer be mentem a tóba (bementünk a Bálinttal), de muszáj volt kijönni, mert olyan hideg volt. Mindegy jól éreztük magunkat. Másnap csatlakozott hozzánk Attila, akivel összeraktunk egy számot, meg cangáztunk egy csomót. Lespanoltunk egy karikatúristával, megbeszéltük vele, hogy évközben elmegyünk hozzá, és csinál egy képet.
Hazajöttem, aludtam a sacinál, megismertem nagypapáját, aki tangóharmónikázik, és megpróbáltam én is, és beleszerettem abba a hangszerbe. Aztán hazajöttem, már itt aludtam, de nem tehetek róla.
Ma barackot magoztam, mert anyám lekvárt fog főzni. Nagyon szar meló az.
A rajzolócsávó rádöbbentett minket, hogy angol zenekar név akkor jó, ha angolul éneklünk, és mi nem azt tesszük (bár szerintem én angolul gitározok), szóval a Salted DogZ nevet ejtjük, és arra szeretnék kérni minden olvasót, hogy egy zenekar név (magyar) ötletet adjanak nekünk. Segítségül mondom, hogy alter szerű legyen. Köszönöm, köszönjük.
Hallgathattok mostmár zenét is a blogomon, hála Vic-nek. Köszönöm, köszönjük.

csók a blogolvasó szemetekre

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát szerintem is angolul gitározol peti. ezt mindenképp hozzátenném. zenekarnévnek pedig ajánlanám, hogy Alter, az olyan konkrét és célratörőnek tűnik nekem. vagy lehetne nagy péter és a hód, ami nem tom hogy jutott eszembe, de szerintem egyedi.

Névtelen írta...

Legyen a név Napos, Barackos.

Névtelen írta...

peti és a fiukák? jo cs egy ötlet vt =D.balatoni nyál? semmijo nemjut eszembe =D.ööö.kovászosuborka.
kÁVH.
na mind1,több 'remek' ötletem nincs.csókpuszihello =D

slivovica írta...

Plüsshal.
;)

slivovica írta...

Alternatíva.
(Rengeteg ötletem van, de nincs kedvem az összeset leírni. Najó, még egyet: Buhera. =D)

Névtelen írta...

legyen malter.az legalább stimmelne.de am meg sztem ne egy karikaturista bácsi döntse el,h miért rossz v jó a nevetek,sztem a Salted DogZ igenis jó és egyedi is.eeeeee.

Névtelen írta...

csak azt nem ertem, hogy mert kell angol nev, amikor kb semmi kozunk nincs az angol dolgokhoz most, mert sem nem eneklunk sem nem jatszunk angolul, mert peti sztem kurvara nem angolul gitarozik, max japanul (be....tatok hirosima szam kezdete)

so en most nagyon masik neven gondolkozok, gondolkozunk:

megis, mignem, maskepp(???), ilyesmi

na szevasztok

Névtelen írta...

pornográf?.. (sztapacska.) csók

bandi írta...

Én a Püsshalra szavazok. Meg nem lenne elég csak lefordítani? De a Brit tudósok foglalt, azok mi leszünk.