2009. december 6., vasárnap

Szafter

Hát csak így sikerült összevonni a szalagavató és az after szavakat...
Idén volt negyedik éve, hogy először táncoltam szalagavatón (Dobszai Zsófival). Aztán értelem szerűen harmadik éve, hogy másodszor (Jokán Katával) és egy éve, hogy harmadszor (Szűcs Rebivel). Érdekes, hogy már a második szalagavtós táncomról írtam bejegyzést... Régóta blogolok na. De az idei szalagavató sokkal különlegesebb volt, hiszem idén mi rólunk szólt az egész.
Már vagy 2 éve lezsíroztuk Orsival, hogy majd együtt ropjuk a keringőt, akkor még nem tudtuk, hogy milyen állapotok fognak uralkodni köztünk. A sok próbát nem nagyon szerettem, mert uncsik voltak, de aztán péntek este minden jól ment. Kurvajó szalagavató volt, nagyon jól éreztem magam, nagyon jól táncoltunk, nagyon elfáradtunk és leizzadtunk, és kaptunk szalagot. Orsika pediglen a legeslegszebb volt mindenki közül és punktum (mindenki szép volt, de ő a leg).
Az afterparty a Living Room-ban volt megrendezve. Az is kurvaafaszán sült el, volt tánci, meg ketten is meghívtak italozni, meg volt önajnározás Vicával és Kattyerral, meg sok minden más jó dolog. Ez volt a legjobb szalagavat, after kombóm eddig...
A mikulás meg ma jön!


csók a blogolvasó szemetekre

0 megjegyzés: