2010. november 2., kedd

Miminden

Ez a hétvége a béke, a szeretet és az erkölcs hétvégéje volt. Orsi szülei ugyanis elutaztak, szóval milyenké volt a kecó.
Ezt több féle képpen használtuk ki. Leginkább filmnézéssel: Kifulladásig, P.S. I love you, Csak egy kis pánik (focis Monopolyhoz háttérzajként) és Nagy zűr Korzikán.
Kifulladásig: szégyen de ez az első Godard film, amit láttam. Hát a csávó megelőzi korát, főleg a vágásokkal, de a kamera használattal úgyszintén. Belmondo cukkeres, Seberget meg nem vágom, hogy miért nem beszélt egyik nyelven sem rendesen...
P.S. I love you: sokan mondták, hogy ez egy jóféle romantikus film. Valójában nem az, de nem is szar. Nem mondom, hogy egyszer érdemes megnézni, de azt sem, hogy nem. Ez a film nem érdekel. Viszont benne van Lisa Kudrow.
Nagy zűr Korzikán: ez a film valószínűleg a franciáknak kurva vicces. Nekem annyira nem, de Jean Renot és Christian Claviert bármikor szívesen nézem. Plusz a filmben szerepel egy Caterina Murino névre hallgató milf, tehát már ezért megérte megnézni.
Továbbá úgy tűnik Orsinak sikerült munkát találnia, de nem mondom meg hol és mit, mert kitudja... Én meg a Lady GaGa alá építek színpadot vasárnap.

csók a blogolvasó szemetekre

0 megjegyzés: