2010. augusztus 17., kedd

getSzi

Egy év kihagyás után ismét meglátogattam a Sziget fesztivált. Csakúgy mint legutóbb, most is egész hétre, hazamenőssel. Idén a Meex diákkedvezményt vettem igénybe, szóval nem volt vészes a jegyár. Mínuszegyedik és nulladik napra nem mentem, az elsőtől kezdtük a szigetelést Orsival és Solyával. a Legtöbbször Ágival és Feával talcsiztunk ott. Elsőre a Gwar koncert végét néztük, ahol az énekes épp a ordasműbráneréból spriccelt művért a táncoló közönségre. Onnan mentünk The Kolin-ra, ahol pár számot meghallgattunk, miközben előttünk állt Blind Myself Gergő és Idoru-s Szalkai Tibi. Onnan legközelebb Ska-P-re, majd Hives-ra mentünk, ahol találkoztunk Szaszával. Aztán átnéztünk Irie Maffiára, ahol maradtunk megnézni a Quimby-t. Közben társul Zsófi és Nagy Bence hálaégnek. Még meglátogattuk a jó öreg Lord Bishopot is. Végül a napot ha jól tudom Szeiferten zártuk a PartyArénába.
Második napon Subscribe-al kezdtünk, onnan kissé más vizekre eveztünk, mivel a Medúzába mentünk We Plants Are Happy Plants-re, utána a szomszédos helyen kezdődő Simian Mobile Disco-t választottuk. Később belenéztünk a Faithlessbe, de a legfontosabbról lemaradni kényszerültünk, ugyanis az A38 sátor megtelt a Gorillaz Sound Systemre. Bánatunkba haza is mentünk.
Pénteken Efasszal indultunk négyesben, először Mikába, majd HS7-be néztünk bele, végül Kiscsillagon kötöttünk ki. Mielőtt megnéztük Jared Leto-t a nagyszínpadon találkoztunk Nagy Ervinnel, akivel váltottam pár szót a másik blogomról ,de nem fotózhattam le hozzá... Sebaj. Utána már csak a vihar volt és a pánik. Orsi szerencsére elintézte, hogy apukája értünk jöjjön, így csak vizesek és bogara-növényesek lettünk.
Másnap Orsival külön programot toltunk: a nővére esküvőjére mentünk. Ám előtte megismerkedtem Orsi unokaöccsével, aki Bambika. Szeretem őt (hihike). A ceremónia béna volt, de az ebéd fini. Hazautazás után, kipihentük magunkat, majd irány a szájget. Voltunk Tankcsapdán, Calvin Harris-en, Tankcsapdán, Mistery Gang-en, belenéztünk Iron Maidenbe és 30y-ba ,aztán Solyát hátra hagyva hazamentünk Orsikával.
Az uccsó napot Billy Talent háttérzajjal nyitottuk. Megvártuk a Kasabiant, de az nem sült el jól, ráadásul Die Antwoordról is lecsúsztunk. Végül Muse-zal és egy kis PASO intermezzoval vigasztaltuk magunkat. Nagyon is jól, mert előbbi fergeteges koncert volt.

csók a blogolvasó szemetekre

0 megjegyzés: