2008. február 8., péntek

A mester és Margitka

Mivel ilyen sok időre még nem voltunk egymástól távol (ti meg én), ezért a bepótolandó bejegyzéseket napra lebontva fogom közölni veletek.

1. nap:
9:00-ra kiértünk az akárhol lévő UTE pályára, ahol megkaptuk a cuccainkat (én legalábbis). Elindultunk hát nagy integetések közepette. Én a 9.b-s lányok mellett találtam helyet magamnak, de ültem én még Bálint és Freund barátom mellett is az út során. Odafele megnéztük a Csak szex és más semmi c. okádékot, A téglát (már láttam én, elmegy) és A 23-as szám c. filmet, amin sajnos elaludtam, mert nagyon álmos voltam. Megérkeztünk a szállásra, elfoglaltuk a már két említett személlyel a 403-as szobát, vacsiztunk, nyertem egy poker party-t (ja bocs), aztán aludtunk.

2. nap:
Felkeltünk két ébresztés után, lementünk reggelizni, majd elkezdtük a síelést (persze nem egyből reggeli után, mert az hülyeség). A pályák eléggé odatették magukat. Eljutottam egy olyan -addig nem jellemző, és azóta sem az- pontra az életemben, amikor féltettem magamat magamtól. Nem volt semmi baleset, de nem is kellett. Laura állítólag hatalmasat esett, ezúton is gratulálok neki. Eszementül lefáradtam, de jó volt. Találtunk magunknak CIGIZŐ helyet, mert mi kurvára cigizni mentünk.
Este volt vacsi, meg poker megint (3. lettem).
Elmentünk a faluba, hátha van valami kocsma. Volt. Drága,de jó. Egy sörötet jelent ez.
Szilókám ha hív nekem mennem kell. Hívott. Volt neki Vadászmestere, nekem fogyasztanom kellett, aztán lelkcsiztünk egy kicsit (sokat). Részegen mentem "haza".

3.nap:
Reggeli és sí megintcsak. Síelésnél végre előjött az igazi énem, engedtek előre, nehogy nekik legyen bajuk. Már nem féltem semmitől, magamtól sem. Tesóm sisakja ellenére fejsérülést szenvedett, de nagyon nagy baj nem lett hála kinek(?). Nem tudom. Lehet, hogy a sisaknak.
Este a vacsi minősége stagnált (nem is emlékszem, hogy aznap mi volt).
Gondoltuk aznap is kocsmározunk, el is indultunk, de nem akartunk ugyanabba menni, így tovább mentünk. A február farsanggal jár, Bad Aussee-ben is (ott voltunk). Minden valamirevaló kocsmában ünneplés volt. Mi pont egy "oldies transfestita" izé felirattal rendelkző mulatóba mentünk be. Kérem szépen, ott olyan hangulat volt, amit emberfia/lánya nem mindennap él át. Hatalmas buli, taps, tánc, légzenekar, két sör (nekem). A végére egész népszerűek lettünk.
Visszamentünk a szállásra, majd megint előkerült a jó öreg JégiMejszti, meg egy kis tubákocska.
Részegen mentem "haza".

4. nap:
Reggeli és sielés szokásosan telt. Nem volt semmi különös történés, ami most eszembe jutna. Síelés után volt egy kis megbeszélés: 12-es fiúk és 10./a-s srácok, no meg a tanárnő között. Nem ihatunk, nem drogozhatunk, nem cigizhetünk látványosan. Este pokeren 5. lettem, nem volt semmi izgalom. Nem jut semmi eszembe.

5.nap:
Reggel megint reggeliztünk és indultunk síelni. Utolsó síelős napunk volt. Nagy szűzhó, néhol köd, csúnya szél. Csúszás közben mintha tűket szúrkálnának belém, olyan érzés volt, ahogy a hó az arcomba zúzott. Vége volt a síelésnek, sajnos. Nagyon jó volt.
Este nem volt semmi tudatmódosítás, helyette poker ismét csak. Nyertem, méghozzá négy Eurót. Ping-pong is volt, amit széjjel röhögtünk. Nagyon elfáradtam. Este találtunk pornó csatornát, de semmi nem lett keményebb tőle.

6.nap:
Sikerült félórával tovább aludnunk. Mondanom sem kell, hogy kapkodtunk azzal a reggelivel. Elindultunk hazafelé, immár végig a Freundocska mellett ültem. Megnéztük a Leon a profi c. eléggé frankó filmet, majd elkezdtük a Casino Royale-t, amit már láttam, és akkor is tetszett.
Hazaértünk, jó volt, eddig a legjobb.

És akik nélkül jövőre nem lesz ez a tábor az, ami eddig volt: Cserpes Fábián (Szpájszki, Fábi), Knódel András (Cáá, Pee, és ami jólesik), Szenci Zsolt (Zsoca, Ent), Hajmási Dávid (Raul), Almási Balázs (Musi), Kayali Szilárd (Sziló, Arab).
Sajnálom, hogy elmennek.

Fontosabb mondatok, szavak: Én csak a sex miatt dugom a nőket, Margitkám farsang van, öltözz boszorkánynak, mert nincs pénzem jelmezre (és Margitkával bármi oltás), Bodottá tete tata, Marma, Mennyi az idő?-Már elmúlt, Taps, Nohnen stoppen bitte schön, Köcsög belgák, Spy, Intelligens láb, Felcsatolás (akármit: lécet is), Szűzhó annál jobb a szűzpina és annál jobb a kétszűzpina, Knódel Hüttébe fellép Musi.

0 megjegyzés: