2009. október 5., hétfő

Tervek

Sok van egy tizennyolc éves fejbe olyanból. Most kicsit kilátástalannak érzem a dolgokat, de mondjuk egy etiópiai alultáplát árva gyerekhez képest lehetőségeim tárháza kimeríthetetlen (igaz az etiópiaiak nem olvassák ezt a blogot, vagy ha igen nem értik, szóval nyugott lélekkel írom a kilátástalan szót).
Szeretném szerény ruhatáramat kibővíteni pölö (buzis, tudom). Erre lenne pénzem, de Euro-t nem akarok beváltani, mert félek, hogy elbasznám azt a sok pénzt. Pénzt egyébként másra is költenék (más emberre, egy bizonyosra). A suliban kevés sikerélmény ér engemet, persze erről azért is tehetek, mert nem tanulok rendesen.
Terv 2.0: szeretnék egy új blogot. Persze nem ilyet, hanem valami tematikus cuccot. Eddig két tervem van: híres arcok kávét vagy alkoholos italt isznak (tudom famouspeoplesomikingcigarettes lopás, de ez senkinek nem árt), vagy esetleg dalszövegeléseimet tenném közzé. Egyébként dalokat egyre többet írok, a téma bizonyos okból kifolyólag behatárolt, de én ennek örülök. Mármint az oknak (Orsi az hihi).
Találtam egy fasza honlapszerkesztő vagy milyen oldalt, amivel az a bajom, hogy nem tudok mimhez honlapot csinálni (tudom nem kötelező).
És Cuki Marci kérésére egy reklám: rendszerváltás óta történt dolgok fesztiválja (szerintem ez a lényeg). Uccsó nap nagy hepaj, amit Marci szervez. Menjetek, gyertek!

csók a blogolvasó szemetekre

0 megjegyzés: